Det bedste bilsyn i Nordsjælland til lave priser

Hos Real Bilsyn udfører vi de bedste bilsyn i Nordsjælland. Vi tager altid godt imod din bil, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, selvom du hos os kan få et billigt bilsyn.

  • Har du brug for et billigt bilsyn i Nordsjælland?
  • Skal din bil til periodesyn?
  • Skal du købe nummerplader, om-registrere din bil eller afmelde et køretøj?
  • Skal du bruge et synstjek før du køber brugt bil?
  • Skal det være et billigt bilsyn?

Så er Real Bilsyn den rette synshal for dig og din bil!

Vi er Danmarks bedste udbydere af billige bilsyn – uden skjulte gebyrer eller overraskelser. Samtidig kan vi servicere dig med alle opgaver, som du før skulle have klaret på et motorkontor.

Synstjek og bilsyn af de fleste motorkøretøjer

Vi tilbyder billigt bilsyn af: varebil, motorcykel, trailer og campingvogn. Vi er det mest moderne synscenter i landet, og du er altid velkommen til at bestille tid hos en af vores synscentre, der udfører bilsyn i Nordsjælland.

Vi tilbyder også et synstjek, når du vil købe bil eller sælge din brugte bil. Vi anbefaler, at alle, der handler brugte biler, kører forbi en af Real Bilsyns afdelinger og får foretaget et synstjek, før den brugte bil købes. Køb ikke katten i sækken! Få et billigt bilsyn hos Real Bilsyn.

Bilsynsvirksomhed i kraftig ekspansion

Real Bilsyn er en ny dansk bilsynsvirksomhed i kraftig ekspansion. Mange kunder får hver dag lavet et billigt bilsyn i vores synshaller, der tager imod alle, som skal have lavet bilsyn i Nordsjælland. Vi har i dag 2 synshaller, der laver bilsyn i Nordsjælland. Helsingørafdelingen fungerer i dag som hovedkontor, hvor call-center, bogholderi og direktion er samlet. Vi slog dørene op for Real bilsyn i medio 2006, og det var det første spadestik i dannelsen af Real Bilsyn.

Vi foretager periodesyn, bilsyn, omsyn, registreringssyn, toldsyn, miljømærker om registrering, ejerskifte og nummerpladeforhandling på alle køretøjer op til 3.500 kg.

Få et godt tilbud. Vi har altid Rimelige Priser.

Kontakt os her for tilbud eller spørgsmål