Fuel Guard 2

For at sikre at vores kunders biler ikke lider under lang tids stilstand, går vi hos Real Bilsyn, ikke gå på kompromis med forebyggende tiltag, for at undgå disse skader. At gøre bilen klar til ferie eller til vinteren er naturligvis noget der kræver et specielt additiv til brændstofsystemet. Med KENT Fuel Guard 2 får du et alsidigt og yderst effektivt produkt til at beskytte biler og motorcykler mod lang tids stilstand. Produktet er velegnet til både benzin- og dieselmotorer, og er ideelt til smøring og rengøring af brændstofsystemer med længere perioders stilstand.

Fordelene ved KENT Fuel Guard 2

  • Smøring og rengøring af diesel- og benzinmotorer
  • Sikker i forbindelse med katalysatorer, partikelfiltre og HDI motorer
  • Forebygger mod korrosion og angreb af svampe- og bakteriesporer
  • Ikke aske-baseret og derfor ikke slibende

Giv bilen en specialbehandling med Fuel Guard 2

KENT Fuel Guard 2 er først og fremmest et smøre- og rensemiddel, der effektivt nedbryder alle aflejringer og trækker dem med ud via udstødningen. Produktet er ikke aske-baseret og giver derfor ikke slibeskader på motorens komponenter. Oven i dette, indeholder produktet anti-oxidanter og andre additiver, der ikke kun beskytter mod korrosion, men og sikrer bedre smøring og dermed mindre slid. Additivet binder vand i brændstofsystemet og hjælper derfor med at mindske forurening gennem mikrobiel og svampevækst. MOT test har bevist, at KENT Fuel Guard 2 reducerer udstødningsværdierne og forbedrer brændstoføkonomien.

Anvendelsestips for Fuel Guard 2

Bedst udbytte af Fuel Guard 2 opnås med regelmæssig brug. Vi anbefaler 1 ml additiv pr. 1 liter brændstof. Fuel Guard 2 er også fremragende til hurtig rengøring af brændstofsystemet. Her anbefaler vi 5 ml pr. 1 liter brændstof. Både diesel- og benzinmotorer kan rengøres med Fuel Guard 2. Additivet holder de respektive brændstofsystemer rene og smurte uden at angribe sarte komponenter.

Kontakt os på tlf. 70 22 06 06