Om os

OM OS

Vi er en lokal synsvirksomed, med engageret medarbejder der løbende udvikler sig, og har kunden I centrum. Vi vil levere den bedste service og de bedste ydelser til den bedste pris.

  • Vi vil bevæge os væk fra at være en traditionel, upersonlig synshal til at være engageret og rådgivende servicecenter, hvor der er fokus på kundernes behov.
  • Vi vil levere den bedste service og de bedste ydelser til den bedste pris – altid billigt bilsyn.
  • Vi vil løbende udvikle os og holde fingeren på pulsen, så vi kender kundernes behov og kan tilbyde den service de efterspørger.

Real Bilsyn 1. prioritet er altid at sørge for at kvaliteten er i orden. Vi uddanner alle synsmedarbejdere flere gange om året så vore kunder altid møder glade motiverede og vel-uddannede synsfolk. Derudover holder vi intern audit 2 gange årligt assisteret af firmaet RAND Consult og ekstern audit 1 gang om årligt via Tuv. Alt vort bilsyn udstyr lige fra målebånd til lifte kalibreres og årligt CELF kvalitetskontrol. Ydermere har viløbende besøg af Trafikstyrelsens kontrolinstans, der altid er velkomne i vore synshaller, der sørger for at vort håndværk er i orden og lever op til de foreskrevne krav og regler.

Vi byder alle kunder velkommen med et smil !

Hjælp os med at blive bedre

Er der noget du er utilfreds med – eller vil du fortælle om en god oplevelse?

Vi vil meget gerne høre fra dig, så vi kan rette op, forbedre og fortsætte i den rigtige retning. Send os gerne en e-mail. Adressen står nederst på siden.

Vi vender tilbage til dig, så hurtigt vi kan.

Du har yderligere mulighed, for at sende os en skriftlig klagesag, hvis du for eksempel mener, at du er blevet rådgivet forkert, har fået forkerte oplysninger eller andet. Din klage går til vores teknisk ansvarlige, Paw Stamp og Direktør Tine Berg Hermann, der ser nærmere på sagen.

info@realbilsyn.dk

Real Bilsyn ApS
H.P. Christensens Vej 2A
3000 Helsingør

Kontakt os på tlf. 70 22 06 06